Over Tom Plancke
Schilder- en plamuurwerken

Vertrouw op onze fijnschilders

Geeft u uw huis, appartement of project graag een kleurige toets? Schakel dan Tom Plancke in. Grote of kleine klus? Onze prima opgeleide specialisten schilderen met passie én vakkennis. Zo bent u zeker van fijne details en kwaliteitsvol schilderwerk. Bovendien staan klantenservice en persoonlijke begeleiding hier hoog in het vaandel.

Geef kleur aan uw leven

Onze ervaren fijnschilders voeren uw schilderwerk nauwgezet uit en maken er een pronkstuk van. Met gevoel voor kleur en stijl verfraaien we uw muren, gevels of een ander project. Waarom Tom Plancke kiezen? Omdat wij plezier scheppen in ons werk en er eer uit halen. En dat merkt u aan het resultaat. Geef dus een spat kleur aan uw huis met ons professionele team.

Geniet van gratis kleuradvies

Vertrouwt u ons team een schildersproject toe? Dan weet u zeker dat het in goede handen is. En dat is nog niet alles: u krijgt ook gratis kleuradvies bij het schildersproject. Onze experts komen langs en … bekennen kleur. Met een kleurenpalet en –dossier schotelen we u tal van mogelijkheden voor.

Ons team

Het team van Tom Plancke is een jong en dynamisch team dat toch al op een mooie ervaring kan terugblikken. Ook scholen de teamleden zich voortdurend bij om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en u te helpen met het hipste advies.

Tom Plancke

Tom Plancke

Zaakvoerder

Al meer dan 10 jaar ervaring in grote en kleine projecten, zowel binnen-als buitenshuis.

Wij (3 teamleden en mezelf) zorgen voor een totaal concept, volledig op maat.

Kleur (verf en behang), stof (gordijnen en zonwering), maar ook vloerbekleding (parket en tapijt) zorgen voor gezelligheid in huis.

Klant is koning,altijd. Maar soms weet u het niet meer en daar zijn wij er om u te ondersteunen met ons advies.

Bekijk het profiel